vrijdag 14 april 2017

Lifestyle: must-haves

Hallo iedereen!

Ben je binnenkort jarig? Moet je nog een laat Nieuwjaar cadeau krijgen? Moet je naar een feestje van een vriendin? Of wil je gewoon jezelf verwennen? Maar weet je niet wat je moet kopen of vragen? Dan ben je hier aan het juiste adres! 

Vandaag ga ik jullie drie ab-so-lu-te must-haves tonen! Deze zijn heel erg leuk om te krijgen en bovendien is het helemaal "in". Met de volgende drie producten kan je de bal dus niet misslaan. Let's go!

Het eerste wat momenteel erg hip is, is een lightbox. Je hebt ze in verschillende grotes en maten, maar op zich maakt dat niet uit, zolang je er maar eentje hebt. Hoe cool is dat wel niet? Je kan er leuke quotes mee maken en je kan zelfs emojis en hartjes toevoegen. Love it!

(Wanneer je te weinig letters hebt om Bellezza te vormen wordt het dit...)

               


Het tweede must-have item is het Bucket List boek van Elise de Rijck. Iedereen heeft dingen die hij wil bereiken in zijn leven. Maar heel wat dingen vergeten we of denken we gewoonweg niet aan. In dit boek zijn er 500 dingen opgelijst die iedereen moet gedaan hebben in zijn leven. Nadien is er nog plaats overgelaten om zelf nog dingen toe te voegen! Het zijn allemaal super toffe dingen en je bent natuurlijk vrij om te doen en te laten wat je wil. Een echte aanrader!




Last but not least: the instax mini 8. Sinds vorige zomer is dit reeds erg populair, maar het verminderd er niet op. Met dit fototoestel kan je foto's trekken waarna ze direct ontwikkeld uit het fototoestel komen. Hoe cool is dat? Bovendien is er nog een mega hippe kader rond. Waw! You all need it, need it, need it! Deze camera is verkrijgbaar in verschillende toffe kleurtjes. 





Zo, dit waren de drie dingen voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Tot de volgende keer!
xxx





Geen opmerkingen:

Een reactie posten